Over ons

Wij zijn “Van Streek”. Een initiatief waarbij lokale leveranciers hun producten kunnen promoten en aanbieden aan consumenten. Wij willen de mooiste lokale producten zo laagdrempelig mogelijk aan jou ter beschikking stellen. “Van Streek” maakt onderdeel uit van de coöperatie HeemSteedsDuurzamer. Deze coöperatie is erop gericht om duurzame initiatieven in en rond de omgeving van Heemstede te ontwikkelen.

Duurzaam gemak, puur natuur!
Dat doen we met een webshop, directe winkelverkoop, een bezorg-en afhaalservice en door aanwezigheid op streekmarkten. Onze leveranciers zijn tevens lid van de coöperatie.

Duurzamer voedselsysteem!
We helpen mee aan het verbeteren van de voedselketen van land tot je bord. Duurzame producten geleverd door een duurzame onderneming met oog voor mens, dier en het milieu met een eerlijke prijs voor de boer én de consument. Wij willen lokaal produceren en consumeren mogelijk maken en stimuleren.

Deelnemen
Mocht je zelf ook interesse hebben om lid te worden van dit mooie lokale initiatief en certificaten willen kopen, kijk dan snel op de site van HeemSteedsDuurzamer.