Toon 1–12 van 12 resultaten

Price filter
    Filter by color
      Filter by size

        AANBIEDING: 3 POTTEN SAMBAL VOOR 10,-

        Ketjap Semarang staat voor homebrewn, ambachtelijke kwaliteit zonder toevoeging van conserveringsmiddelen, E-nummers, gluten en lactosevrij dus echt gezonder. Kies nu een combinatie van de 3 stuks van de aangeboden sambal voor...

        Oma's Snoepsambal (220 gram)

        Oma's Snoepsambal Oma's snoepsambal is een niet te hete sambal die als "dipper" gebruikt kan worden met kroepoek of bijvoorbeeld komkommer. Deze sambal kun je uiteraard ook eten bij een rijsttafel...

        Oma's Snoepsambal (350 gram)

        Oma's Snoepsambal (350 gram). Oma's snoepsambal is een niet te hete sambal die als "dipper" gebruikt kan worden met kroepoek of bijvoorbeeld komkommer. Deze sambal kun je uiteraard ook eten bij...

        Ketjap Semarang 250ml, Manis (zoet)

        Ketjap Semarang 250ml, Manis (zoet) Al sinds 1956 wordt Ketjap Semarang –verkrijgbaar in de smaken Manis en de zoutere variant Sedeng-  op ambachtelijke wijze en volgens familierecept van Opa Bierhuys gemaakt...

        Ketjap Semarang 750ml, Manis (zoet)

        Al sinds 1956 wordt Ketjap Semarang –verkrijgbaar in de smaken Manis en de zoutere variant Sedeng-  op ambachtelijke wijze en volgens familierecept van Opa Bierhuys gemaakt van biologische sojabonen, zonder toevoeging...

        Ketjap Semarang 250ml, Sedeng (zouter)

        Ketjap Semarang 250ml, Sedeng (zouter) lekker voor wokken en marineren Al sinds 1956 wordt Ketjap Semarang –verkrijgbaar in de smaken Manis en de zoutere variant Sedeng-  op ambachtelijke wijze en volgens...

        Ketjap Semarang 750ml, Sedeng (zouter)

        Ketjap Semarang 750ml, Sedeng (zouter) lekker voor wokken en marineren Al sinds 1956 wordt Ketjap Semarang –verkrijgbaar in de smaken Manis en de zoutere variant Sedeng-  op ambachtelijke wijze en volgens...

        Knoflooksambal (220 gram)

        Knoflooksambal (220 gram) Heerlijk ambachtelijke bereide sambal met veel knoflook. Deze sambal is ook lekker in pastasauzen en in de jus. Lekker experimenteren dus. Wij vinden het lekker met komkommer of...

        Sambal Ketjap (220 gram)

        Sambal Ketjap (220 gram) Heerlijk ambachtelijke bereide sambal met veel ketjap manis. Deze sambal is ook lekker in pastasauzen en in de jus.Ook te gebruiken als marinade voor kip en vlees....

        Sambal Badjak (220 gram)

        Sambal Badjak traditioneel gebakken sambal met uien knoflook en ketjap semarang. Allergenen: garnalen IN KOELKAST BEWAREN dan 12 maanden houdbaar De inhoud van een potje is 220 gram.

        Sambal Aioli (220 gram)

        Een variant gemaakt op de alom bekende aïoli welke zijn oorsprong vind in Spanje. Dit is een variant welke wat meer pit heeft en goed samen gaat met een stuk stokbrood...

        Sambal Setan (220 gram)

        Deze sambal is gemaakt van een mix van hete rode pepers, uien,knoflook,zout,zonnebloemolie en diverse kruiden. GEEN SUIKERS TOEGEVOEGD  IN KOELKAST BEWAREN dan 12 maanden houdbaar