Toon 1–12 van 15 resultaten

Price filter
    Filter by color
      Filter by size

        Biologische Olijfolie Fles 750ml

        Zuurgraad: 0.4%Olijfsoort: Adramitiani en KoliviSmaak: zacht, grassig, artichok, amandel, pepertjeKleur: Helder goud. intens aromaSoil: kalksteen, bergachtig, veel zon Toepassing: salade, mezzes, soep, ovenmaaltijden, pesto’s, kip, vis Geleverd door d'Olijfmolen uit Velserbroek

        Oma's Snoepsambal (220 gram)

        Oma's Snoepsambal Oma's snoepsambal is een niet te hete sambal die als "dipper" gebruikt kan worden met kroepoek of bijvoorbeeld komkommer. Deze sambal kun je uiteraard ook eten bij een rijsttafel...

        Ketjap Semarang 250ml, Manis (zoet)

        Ketjap Semarang 250ml, Manis (zoet) Al sinds 1956 wordt Ketjap Semarang –verkrijgbaar in de smaken Manis en de zoutere variant Sedeng-  op ambachtelijke wijze en volgens familierecept van Opa Bierhuys gemaakt...

        Ketjap Semarang 750ml, Manis (zoet)

        Al sinds 1956 wordt Ketjap Semarang –verkrijgbaar in de smaken Manis en de zoutere variant Sedeng-  op ambachtelijke wijze en volgens familierecept van Opa Bierhuys gemaakt van biologische sojabonen, zonder toevoeging...

        Ketjap Semarang 250ml, Sedeng (zouter)

        Ketjap Semarang 250ml, Sedeng (zouter) lekker voor wokken en marineren Al sinds 1956 wordt Ketjap Semarang –verkrijgbaar in de smaken Manis en de zoutere variant Sedeng-  op ambachtelijke wijze en volgens...

        Oma's Snoepsambal (350 gram)

        Oma's Snoepsambal (350 gram). Oma's snoepsambal is een niet te hete sambal die als "dipper" gebruikt kan worden met kroepoek of bijvoorbeeld komkommer. Deze sambal kun je uiteraard ook eten bij...

        Knoflooksambal (220 gram)

        Knoflooksambal (220 gram) Heerlijk ambachtelijke bereide sambal met veel knoflook. Deze sambal is ook lekker in pastasauzen en in de jus. Lekker experimenteren dus. Wij vinden het lekker met komkommer of...

        Sambal Ketjap (220 gram)

        Sambal Ketjap (220 gram) Heerlijk ambachtelijke bereide sambal met veel ketjap manis. Deze sambal is ook lekker in pastasauzen en in de jus.Ook te gebruiken als marinade voor kip en vlees....

        Bramen Jam

        80% bramen; pectine20% suikerGebruik een schone lepel elke keer en bewaar de jam in de koeling!Zo kan je er zeker 2 maanden plezier van hebben.Eet smakelijk!

        Biologische Olijfolie Blik 5 liter

        Blik 5 liter! Zuurgraad: 0.4%Olijfsoort: Adramitiani en KoliviSmaak: zacht, grassig, artichok, amandel, pepertjeKleur: Helder goud. intens aromaGrond: kalksteen, bergachtig, veel zon Toepassing: salade, mezzes, soep, ovenmaaltijden, pesto’s, kip, vis Geleverd door...

        Ketjap Semarang 750ml, Sedeng (zouter)

        Ketjap Semarang 750ml, Sedeng (zouter) lekker voor wokken en marineren Al sinds 1956 wordt Ketjap Semarang –verkrijgbaar in de smaken Manis en de zoutere variant Sedeng-  op ambachtelijke wijze en volgens...

        Sambal Badjak (220 gram)

        Sambal Badjak traditioneel gebakken sambal met uien knoflook en ketjap semarang. Allergenen: garnalen IN KOELKAST BEWAREN dan 12 maanden houdbaar De inhoud van een potje is 220 gram.