Voor het bestellen dient u zich voor deze site te registreren. Daarmee heeft u toegang tot uw bestelstatus en geschiedenis. Vul de onderstaande velden in en je hebt binnen de kortste keren een nieuw account. We zullen u alleen om informatie vragen die nodig is om het aankoopproces sneller en gemakkelijker te maken.
Maak account aanDe frisse, hartige smaak van peterselie maakt het een heerlijk kruid in de keuken. Toepasbaar in vele gerechten, van soep tot salade, stampot tot garnering. Peterselie is meer dan alleen een...
Koriander is een bijzonder kruid, je kunt namelijk alle delen van de plant gebruiken, zoals de bloemen, wortels, het zaad en de bladeren. Dit bosje koriander bevat de stengels en het blad....
Salie is een kruid met fluweelachtige, zachte blaadjes. De kleur is groen- tot zilvergrijs en de vorm langwerpig en spits. De blaadjes hebben een zeer aromatische geur en sterke smaak. Let...
Rozemarijn is een harshoudende, aromatische, houtachtige struik met smalle, aromatische blaadjes en een overvloed aan bleekblauwe of paarsblauwe bloemen. Het is een vaste tuinplant, maar kan niet zo goed tegen vorst....
Basilicum is een uitgesproken Italiaans keukenkruid, met een kruidige smaak en een zoet aroma. Basilicum is meer dan de moeite waard om bij de hand te hebben. Alleen al voor de...
Tijm heeft een heerlijk zoetig en sterk aroma en wordt vaak gebruikt om vis, vlees, sauzen en groenten mee te kruiden. Tijm wordt vaak gebruikt in gedroogde vorm maar is vers...
Lavas is een plantje met een sterk hartig aroma. De smaak doet denken aan Maggi en is een goede vervanger van zout. Lavas geeft een bijzondere smaak aan soepen, sauzen, salades...
De takjes en de bladeren van de kerrieplant worden zowel vers als gedroogd gebruikt in de keuken. Vooral in de Aziatische keuken is de kerrieplant heel courant Per bosje
De frisse, hartige smaak van peterselie maakt het een heerlijk kruid in de keuken. Toepasbaar in vele gerechten, van soep tot salade, stampot tot garnering. Peterselie is meer dan alleen een...
Het plantje heeft lange, frisgroene, puntige blaadjes en witte of roze bloemetjes, die eetbaar zijn. De blaadjes worden meestal gebruikt om thee van te trekken, of limonade, bier of cocktails mee te infuseren.