Voor het bestellen dient u zich voor deze site te registreren. Daarmee heeft u toegang tot uw bestelstatus en geschiedenis. Vul de onderstaande velden in en je hebt binnen de kortste keren een nieuw account. We zullen u alleen om informatie vragen die nodig is om het aankoopproces sneller en gemakkelijker te maken.
Maak account aanToepassingen als smaakversterker in gerechten, soepen of sauzen.Vrij platte, hoekige, droge bollen met teentjes omhuld door een vlies. Er zijn vele rassen. De aanvoer van gedroogde bollen heeft het hele jaar...
Deze zijn lekker knapperig en lichtzoet, met een beetje bittere nasmaak. Daarnaast veroorzaken ze minder tranen tijdens het snijden en geven ze een minder heftige geur na het eten. Rode uien zijn...
De bosui dankt zijn naam aan de manier waarop hij verkocht wordt: in bosjes. De bosui wordt ook wel lenteui, slaui, pijpajuin of stengelui genoemd. Bosui smaakt zacht en is rauw,...
De gele ui is de meest bekende en gangbare ui. De ui heeft een lichtbruine tot goudgele schil en groenachtig wit tot bleekgeel, stevig vruchtvlees.
Middelgroot, scherpere smaak