Voor het bestellen dient u zich voor deze site te registreren. Daarmee heeft u toegang tot uw bestelstatus en geschiedenis. Vul de onderstaande velden in en je hebt binnen de kortste keren een nieuw account. We zullen u alleen om informatie vragen die nodig is om het aankoopproces sneller en gemakkelijker te maken.
Maak account aanBroccoli is een heerlijke en heel erg gezonde groente waarmee je werkelijk alle kanten op kunt. Het woord broccoli is het meervoud van het Italiaanse woord 'broccolo', wat "de bloeiende top...
Of je nu bloemkool wilt roerbakken, frituren of juist rauw wilt verwerken, bloemkool met een sausje of een ovenschotel met bloemkool, er zijn talloze recepten te vinden.Om de voedingsstoffen optimaal te...
Iets grovere spruiten.
Zuurkool uit het vat, (t)huisgemaakt bij de Duintuin. Russisch recept met witte kool, wortel, ui, laurier en zeezout. Milde smaak en knapperig.Gegarandeerde houdbaarheid: 10 dagen
Spitskool is een wat zachtere, smakelijkere variant van witte kool. Het is zo'n groente die je op allerlei manieren kan gebruiken. Gewoon rauw in salades, maar ook gekookt, geroerbakt of gestoofd is het heerlijk....
Koolrabi heeft een pittige smaak en kan zowel rauw, gekookt, gesmoord, puree, gevuld als gefrituurd worden. Koolrabi is een smaakmaker met pit en heeft wat weg van radijs, maar dan iets zoeter....
Chinese kool is een plant die behoort tot de kruisbloemenfamilie. Het is een snel groeiende kool, die afkomstig is uit Oost-Azië. De kool wordt in China, Japan, Noord en Zuid-Korea en...
Verwijder de buitenste bladeren, snijd de kool in vieren, haal de harde kern eruit en snijden maar. Bevat veel vezels en anti-oxidanten. Kook niet te lang om smaak, textuur en vitamines...
Per stuk.Romanesco lijkt veel op bloemkool, maar is iets milder, frisser en zoeter van smaak.
savooiekool heeft frisse, groene en gebobbelde bladeren, is in vergelijking met andere koolsoorten een tamelijk losse kool. De kool heeft een sterk uitgesproken koolsmaak en is erg voedzaam en herbergt de...
Een klassieker van de vergeten groenten, heerlijk te combineren in een stoofgerecht of stampotje met wortel en pastinaak. Ook rauw te eten in een salade met appel, dragon en peterselie. Bron...