Ketjap Semarang - Lisse

Ketjap Semarang is in 1956 ontstaan toen Opa Bierhuys bij het gemis van lekkere ketjap zelf deze sojasaus ging bereiden. Deze ketjap viel goed in de smaak bij de Indische gemeenschap rondom Den Haag en spoedig leverde hij in heel Nederland. Dit recept is al meer dan 50 jaar in de familie, wij als derde generatie willen dit graag voortzetten om ook later aan onze kinderen door te kunnen geven.

Ketjap Semarang staat voor homebrewn,ambachtelijke kwaliteit zonder toevoeging van conserveringsmiddelen,E-nummers,gluten en lactosevrij dus echt duurzaam. Onze ketjap maken wij van biologische sojabonen (Skal gecertificeerd) Op dit moment maken we 2 smaken Ketjap Manis (zoet) en Ketjap Sedeng (een iets zoutere variant vooral geschikt voor marineren).

Omdat wij veel vraag kregen naar verse sambals hebben drie soorten toegevoegd aan ons label te weten Oma’s Snoepsambal (volgens recept van onze oma, knoflooksambal en sambal ketjap.

 

 

Toon all 4 resultaten

Price filter
    Filter by color
      Filter by size

        Ketjap Semarang 750ml, Manis (zoet)

        Al sinds 1956 wordt Ketjap Semarang –verkrijgbaar in de smaken Manis en de zoutere variant Sedeng-  op ambachtelijke wijze en volgens familierecept van Opa Bierhuys gemaakt van biologische sojabonen, zonder toevoeging...

        Ketjap Semarang 250ml, Manis (zoet)

        Ketjap Semarang 250ml, Manis (zoet) Al sinds 1956 wordt Ketjap Semarang –verkrijgbaar in de smaken Manis en de zoutere variant Sedeng-  op ambachtelijke wijze en volgens familierecept van Opa Bierhuys gemaakt...

        Ketjap Semarang 250ml, Sedeng (zouter)

        Ketjap Semarang 250ml, Sedeng (zouter) lekker voor wokken en marineren Al sinds 1956 wordt Ketjap Semarang –verkrijgbaar in de smaken Manis en de zoutere variant Sedeng-  op ambachtelijke wijze en volgens...

        Ketjap Semarang 750ml, Sedeng (zouter)

        Ketjap Semarang 750ml, Sedeng (zouter) lekker voor wokken en marineren Al sinds 1956 wordt Ketjap Semarang –verkrijgbaar in de smaken Manis en de zoutere variant Sedeng-  op ambachtelijke wijze en volgens...