J'aime

Het vak van jam maken zit al sinds vele generaties in de familie. Van eigengeplukt fruit, zoals bramen, cranberries, rozenbottels en bosbessen maakten wij marmelade, gelei en jam.

Inmiddels is deze hobby uitgegroeid tot een kleinschalig, ambachtelijk bedrijf: J'aime.
Waar zoveel mogelijk gewerkt wordt met biologische, verse en seizoensgebonden producten.

Toon all 4 resultaten

Price filter
    Filter by color
      Filter by size

        reine claude pecan jam

        80% reine claude; citroen; pecannoot; pectine; 20% suiker Gebruik een schone lepel elke keer en bewaar de jam in de koeling!Zo kan je er zeker 2 maanden plezier van hebben.Eet smakelijk!...

        druiven port gelei jam

        80% druiven; kruidnagel; kaneel; jeneverbes; laurier; steranijs; citroen; port; pectine;      20% suiker Gebruik een schone lepel elke keer en bewaar de jam in de koeling!Zo kan je er zeker...

        bramen cacao nibs jam

        80% bramen; citroen cacao nibs; pectine; 20% suiker over J'aime Het van van jam maken zit al sinds vele generaties in de familie. van eigengeplukt fruit zoals bramen, cranberries, rozenbottels en...

        citroen marmelade jam

        60% citroen; vanille; pectine; limoncello; 40% suiker Gebruik een schone lepel elke keer en bewaar de jam in de koeling!Zo kan je er zeker 2 maanden plezier van hebben.Eet smakelijk!