J'aime

Het vak van jam maken zit al sinds vele generaties in de familie. Van eigengeplukt fruit, zoals bramen, cranberries, rozenbottels en bosbessen maakten wij marmelade, gelei en jam.

Inmiddels is deze hobby uitgegroeid tot een kleinschalig, ambachtelijk bedrijf: J'aime.
Waar zoveel mogelijk gewerkt wordt met biologische, verse en seizoensgebonden producten.

Toon 1–12 van 35 resultaten

Price filter
    Filter by color
      Filter by size

        Bosvruchten Jam

        80% bosvruchten zoals aardbei;bramen en bessen.20% suikerGebruik een schone lepel elke keer en bewaar de jam in de koeling!Zo kan je er zeker 2 maanden plezier van hebben.Eet smakelijk!

        Zwarte bessen jam

        80% zwarte bes20% suiker Gebruik een schone lepel elke keer en bewaar de jam in de koeling! Zo kan je er zeker 2 maanden plezier van hebben.Eet smakelijk!

        Suikervrije blauwe bes kaneel jam

        100% fruit: en pectine.Gezoet met tagatesse; geschikt voor diabetici. Gebruik een schone lepel elke keer en bewaar de jam in de koeling!Zo kan je er zeker 2 maanden plezier van hebben.Eet...

        Mango ananas banaan jam

        80% mango, ananas, banaan20% suiker Gebruik een schone lepel elke keer en bewaar de jam in de koeling! Zo kan je er zeker 2 maanden plezier van hebben.Eet smakelijk!

        Framboos jam

        80% framboos20% suiker over J'aime Het van van jam maken zit al sinds vele generaties in de familie. van eigengeplukt fruit zoals bramen, cranberries, rozenbottels en en bosbessen maakte wij marmelade,...

        Suikervrije frambozen jam

        100% fruit: en pectine.Gezoet met tagatesse; geschikt voor diabetici. Gebruik een schone lepel elke keer en bewaar de jam in de koeling!Zo kan je er zeker 2 maanden plezier van hebben.Eet...

        Bramen Jam

        80% bramen; pectine20% suikerGebruik een schone lepel elke keer en bewaar de jam in de koeling!Zo kan je er zeker 2 maanden plezier van hebben.Eet smakelijk!

        aardbeien jam

        80% aardbeien, pectine 20% suiker over J'aime Het van van jam maken zit al sinds vele generaties in de familie. van eigengeplukt fruit zoals bramen, cranberries, rozenbottels en en bosbessen maakte wij...

        Vlierbloesem Gelei (Spaarnwoudse original)

        Gemaakt met uit Spaarnwoude geplukte vlierbloesem. 80% vruchten20% suiker Gebruik een schone lepel elke keer en bewaar de jam in de koeling! Zo kan je er zeker 2 maanden plezier van...

        mango jam

        80% mango; pectine; citroen; 20% suiker Gebruik een schone lepel elke keer en bewaar de jam in de koeling!Zo kan je er zeker 2 maanden plezier van hebben.Eet smakelijk!

        Blauwe bessen kaneel jam

        80% blauwe bessen, citroen, kaneel, pectine 20% suiker Gebruik een schone lepel elke keer en bewaar de jam in de koeling!Zo kan je er zeker 2 maanden plezier van hebben.Eet smakelijk!

        druiven port gelei jam

        80% druiven; kruidnagel; kaneel; jeneverbes; laurier; steranijs; citroen; port; pectine;      20% suiker Gebruik een schone lepel elke keer en bewaar de jam in de koeling!Zo kan je er zeker...