Voor het bestellen dient u zich voor deze site te registreren. Daarmee heeft u toegang tot uw bestelstatus en geschiedenis. Vul de onderstaande velden in en je hebt binnen de kortste keren een nieuw account. We zullen u alleen om informatie vragen die nodig is om het aankoopproces sneller en gemakkelijker te maken.
Maak account aanAgria, geweldig lekkere, kruimige aardappel met een gele vleeskleur. En erg goed geschikt als tafelaardappel, voor de stamppot of om mee te bakken; chips of friet bijvoorbeeld. Iets kruimig, middelgroot
Biologisch geteelde, vastkokende rode aardappel. Gegarandeerde houdbaarheid 14 dagen
Rode, ronde vrij vastkokende aardappel die er gekookt geel tot donkergeel uitziet. De Bildtstar blijft geheel intact tijdens het koken en wordt enigszins kruimig aan de buitenkant.pel. Gegarandeerde houdbaarheid 14 dagen
De Carolus is een vrij nieuw ras (2011). Deze aardappel is vrij kruimig met geel knolvlees met een mooie, geel met roze schil en ronde (ondiepe) ogen. De knollen zijn lang te...
Ditta is een middenvroege soort en kan goed worden bewaard. De aardappel is met gele schil en heerlijk vast van structuur. Naast een goede maaltijdpieper is dit ras lekker voor salades...
Een echt smakelijke, redelijk stevige en kruimige aardappel die je ook nog eens mooi kunt opbakken. Hij kookt prima, heeft een uitstekende smaak, is ook koud in salades erg lekker en...
De Irene aardappel is te herkennen aan zijn roodkleurige schil en ronde vorm. Daarnaast heeft dit aardappeltje ondiep liggende ogen en lichtgeel vruchtvlees. De aardappel behoort tot het late aardappelras en...
Vast, voor in de oven
plm 500 gram, vastkokende, iets zoete, paarse aardappel. De smaak van de truffel aardappel is nootachtig en minder zoet dan een gewone aardappel. Het meest bijzondere aan deze aardappel is zijn...
Deze aardappel is ovaalrond, vrij vastkokend en vroeg oogstbaar, het knolvlees is lichtgeel, met een gladde schil zonder diepe ogen. Als gekookte aardappel een lekkernij en net niet te vast om er...
Vastkokend, middelgrote aardappel, nieuwe oogst, 1 kg
500 gram, Duurzaam.
400 gram, uit de kas. Duurzaam.
Ook bekend als Topinamboer en familie van de zonnebloem. De smaak van de knol is lichtelijk zoet, notig en heeft iets van een artisjok. De knol heeft een dunne schil en...
Andijvie is een bladgroente die gekookt of rauw gegeten kan worden, apart of als stamppot. Het gele hart kan gebruikt worden in een salade.
Deze Delbare appel, ook wel Delcorf genoemd, is een kruising tussen de Stark Jon Grimes en de Golden Delicious. Het is een middelgrote, oranjerode appel die heerlijk knapperig is en een...
De appel 'Rode Boskoop' (Latijnse naam: Malus domestica 'Rode Boskoop') is een heerlijke bewaarappel met een zachtzure smaak. De appels zijn rood-groen van kleur.
Zoet en sappig, goed van smaak. Biologische teelt. Gegarandeerde houdbaarheid: 14 dagen, 1 kg
De BelleBio is de Hollandse BIO appel waar je blij van wordt!De BelleBio is 100% biologisch. Het is een harde appel met unieke roze kleur, kenmerkt zich door zijn uitzonderlijk frisse...
plm 1 kg, iets zoete appel
1 kilo Zoetzuur, Biologische teelt. Kleine appel. Gegarandeerde houdbaarheid: 14 dagen
Fuji is lekker sappig, heeft een rijke honingzoete smaak en een stevige beet. Deze handappel kun je ook goed verwerken in taart. Omdat de appels zo zoet zijn hoef je dan...
Royal Gala is een donkerrode appel met een iets zoete en weinig zure smaak. Deze appel wordt voornamelijk gebruikt om uit de hand te eten, maar komt ook goed tot zijn...
Moesappel
Een heerlijke appel. Fris, zoet van smaak en het hele seizoen door knapperig.Je herkent hem aan zijn gele kleur met oranje blos.1KG
Grote appel, voor mensen met appelallergie.
Sappige en knapperige zoetzure appel
BeschrijvingDe Wellant appel heeft een erg zoete smaak en is lekker sappig. GebruikDe Wellant appel is lekker om zo te eten, maar ook goed te gebruiken voor het maken van bijvoorbeeld...
Het aspergeseizoen is in volle glorie gaande en daar zijn wij natuurlijk dolblij mee. Maar wat is nu precies het verschil tussen witte en groene asperges? Om te controleren of de asperges...
Het aspergeseizoen is in volle glorie gaande en daar zijn wij natuurlijk dolblij mee. Maar wat is nu precies het verschil tussen witte en groene asperges? Om te controleren of de asperges...
Per stuk
Biologisch uit Mexico
Biologisch uit Dominicaanse republiek.
Basilicum is een uitgesproken Italiaans keukenkruid, met een kruidige smaak en een zoet aroma. Basilicum is meer dan de moeite waard om bij de hand te hebben. Alleen al voor de...
Ondanks dat de zoete bataat ook wel zoete aardappel genoemd wordt is dit tropisch knolgewas geen familie van de aardappel. De zoete bataat behoort tot de windefamilie. De zoete knol is...
chioggia bieten - Prachtige historische Italiaanse variëteit: opmerkelijk zoete, ronde krootjes, die inwendig opvallend gekleurd zijn met witte en roze ringen. Rauw, dun gesneden, blijft de prachtige kleur behouden. De Chioggia heeft een...
De gele biet heeft veel weg van de chioggia, beide hebben witte ringen en het zijn beide variëteiten van de rode biet. De schil van de gele biet is niet geel overigens,...
De rode biet wordt als knol als groente gegeten, zowel rauw geraspt, gekookt als opgelegd. Rauw geraspt kan er een aardsmaak aanwezig zijn. Rode bieten zijn ook geschikt voor soepen. Gegarandeerde...
Verse witte bieten. Gegarandeerde houdbaarheid: 7 dagen 500 gram
Voor als je niet zelf wil kiezen hebben wij voor jou een mooie samenstelling gemaakt van seizoen groentes. Deze doos is niet alleen ideaal voor vegetariërs, maar voor iedereen die de heerlijkste...
Blauwe bessen zijn zoet, voedzaam en heel populair.De blauwe bes is het buitenbeentje in de bessenfamilie. En dat ‘anders zijn’ heeft vooral met de grondsoort en voeding, etc. te maken. Ze...
Bleekselderij is gezond en vooral rauw erg lekker! Snijd de sappige stengels in stukjes en combineer met een geitenkaasje of stukje zalm: mmm! Kort roerbakken of in lange stengels in de...
Een heerlijk malse gele kool. Vanwege de zeer zachte smaak wordt dit oude ras wel “slobberkool” genoemd. Goudgeel van kleur, lichtgekroesd en iets spits van vorm. Een delicatesse, maar kook ze...
Of je nu bloemkool wilt roerbakken, frituren of juist rauw wilt verwerken, bloemkool met een sausje of een ovenschotel met bloemkool, er zijn talloze recepten te vinden.Om de voedingsstoffen optimaal te...
Bosbiet is de jonge zomerbiet. Ze staan vooral bekend om hun felrode sap en de milde, iets zoetige maar vooral aardse smaak.Rode biet is een heel gezonde groente. Het bevat weinig...
De bosui dankt zijn naam aan de manier waarop hij verkocht wordt: in bosjes. De bosui wordt ook wel lenteui, slaui, pijpajuin of stengelui genoemd. Bosui smaakt zacht en is rauw,...
Broccoli is een heerlijke en heel erg gezonde groente waarmee je werkelijk alle kanten op kunt. Het woord broccoli is het meervoud van het Italiaanse woord 'broccolo', wat "de bloeiende top...