Voor het bestellen dient u zich voor deze site te registreren. Daarmee heeft u toegang tot uw bestelstatus en geschiedenis. Vul de onderstaande velden in en je hebt binnen de kortste keren een nieuw account. We zullen u alleen om informatie vragen die nodig is om het aankoopproces sneller en gemakkelijker te maken.
Maak account aanAgria, geweldig lekkere, kruimige aardappel met een gele vleeskleur. En erg goed geschikt als tafelaardappel, voor de stamppot of om mee te bakken; chips of friet bijvoorbeeld. Iets kruimig, middelgroot
Biologisch geteelde, vastkokende rode aardappel. Gegarandeerde houdbaarheid 14 dagen
Rode, ronde vrij vastkokende aardappel die er gekookt geel tot donkergeel uitziet. De Bildtstar blijft geheel intact tijdens het koken en wordt enigszins kruimig aan de buitenkant.pel. Gegarandeerde houdbaarheid 14 dagen
De Carolus is een vrij nieuw ras (2011). Deze aardappel is vrij kruimig met geel knolvlees met een mooie, geel met roze schil en ronde (ondiepe) ogen. De knollen zijn lang te...
Ditta is een middenvroege soort en kan goed worden bewaard. De aardappel is met gele schil en heerlijk vast van structuur. Naast een goede maaltijdpieper is dit ras lekker voor salades...
Een echt smakelijke, redelijk stevige en kruimige aardappel die je ook nog eens mooi kunt opbakken. Hij kookt prima, heeft een uitstekende smaak, is ook koud in salades erg lekker en...
De Irene aardappel is te herkennen aan zijn roodkleurige schil en ronde vorm. Daarnaast heeft dit aardappeltje ondiep liggende ogen en lichtgeel vruchtvlees. De aardappel behoort tot het late aardappelras en...
Vast, voor in de oven
plm 500 gram, vastkokende, iets zoete, paarse aardappel. De smaak van de truffel aardappel is nootachtig en minder zoet dan een gewone aardappel. Het meest bijzondere aan deze aardappel is zijn...
Deze aardappel is ovaalrond, vrij vastkokend en vroeg oogstbaar, het knolvlees is lichtgeel, met een gladde schil zonder diepe ogen. Als gekookte aardappel een lekkernij en net niet te vast om er...
Vastkokend, middelgrote aardappel, nieuwe oogst, 1 kg
Ook bekend als Topinamboer en familie van de zonnebloem. De smaak van de knol is lichtelijk zoet, notig en heeft iets van een artisjok. De knol heeft een dunne schil en...
Andijvie is een bladgroente die gekookt of rauw gegeten kan worden, apart of als stamppot. Het gele hart kan gebruikt worden in een salade.
Het aspergeseizoen is in volle glorie gaande en daar zijn wij natuurlijk dolblij mee. Maar wat is nu precies het verschil tussen witte en groene asperges? Om te controleren of de asperges...
Het aspergeseizoen is in volle glorie gaande en daar zijn wij natuurlijk dolblij mee. Maar wat is nu precies het verschil tussen witte en groene asperges? Om te controleren of de asperges...
Per stuk
Biologisch uit Mexico
Ondanks dat de zoete bataat ook wel zoete aardappel genoemd wordt is dit tropisch knolgewas geen familie van de aardappel. De zoete bataat behoort tot de windefamilie. De zoete knol is...
chioggia bieten - Prachtige historische Italiaanse variëteit: opmerkelijk zoete, ronde krootjes, die inwendig opvallend gekleurd zijn met witte en roze ringen. Rauw, dun gesneden, blijft de prachtige kleur behouden. De Chioggia heeft een...
De gele biet heeft veel weg van de chioggia, beide hebben witte ringen en het zijn beide variëteiten van de rode biet. De schil van de gele biet is niet geel overigens,...
De rode biet wordt als knol als groente gegeten, zowel rauw geraspt, gekookt als opgelegd. Rauw geraspt kan er een aardsmaak aanwezig zijn. Rode bieten zijn ook geschikt voor soepen. Gegarandeerde...
Verse witte bieten. Gegarandeerde houdbaarheid: 7 dagen 500 gram
Voor als je niet zelf wil kiezen hebben wij voor jou een mooie samenstelling gemaakt van seizoen groentes. Deze doos is niet alleen ideaal voor vegetariërs, maar voor iedereen die de heerlijkste...
Bleekselderij is gezond en vooral rauw erg lekker! Snijd de sappige stengels in stukjes en combineer met een geitenkaasje of stukje zalm: mmm! Kort roerbakken of in lange stengels in de...
Een heerlijk malse gele kool. Vanwege de zeer zachte smaak wordt dit oude ras wel “slobberkool” genoemd. Goudgeel van kleur, lichtgekroesd en iets spits van vorm. Een delicatesse, maar kook ze...
Of je nu bloemkool wilt roerbakken, frituren of juist rauw wilt verwerken, bloemkool met een sausje of een ovenschotel met bloemkool, er zijn talloze recepten te vinden.Om de voedingsstoffen optimaal te...
Bosbiet is de jonge zomerbiet. Ze staan vooral bekend om hun felrode sap en de milde, iets zoetige maar vooral aardse smaak.Rode biet is een heel gezonde groente. Het bevat weinig...
De bosui dankt zijn naam aan de manier waarop hij verkocht wordt: in bosjes. De bosui wordt ook wel lenteui, slaui, pijpajuin of stengelui genoemd. Bosui smaakt zacht en is rauw,...
Broccoli is een heerlijke en heel erg gezonde groente waarmee je werkelijk alle kanten op kunt. Het woord broccoli is het meervoud van het Italiaanse woord 'broccolo', wat "de bloeiende top...
De kastanje champignon onderscheidt zich iets van zijn witte broertje. Zo bevat hij minder vocht, waardoor hij een vollere, nootachtige smaak heeft. Hij slinkt minder tijdens het koken en door zijn...
Portabella champignons kunnen zowel rauw als gebakken, gekookt of gefrituurd gegeten worden. Gebakken kan de smaak worden versterkt door toevoeging van een kleine hoeveelheid tijm. Lekker in de soep of bij...
Deze witte paddenstoel heeft een milde en neutrale smaak en is in Nederland de meest gegeten paddenstoel. Maak de champignons droog schoon, omdat deze zich anders volzuigen met water. Gegarandeerde houdbaarheid:...
Chinese kool is een plant die behoort tot de kruisbloemenfamilie. Het is een snel groeiende kool, die afkomstig is uit Oost-Azië. De kool wordt in China, Japan, Noord en Zuid-Korea en...
Courgette heeft een frisse, neutrale smaak met stevig vruchtvlees. De courgette is een veelzijdige groente die onuitputtelijk veel combinaties kent: koken, stomen, (roer)bakken, frituren, grillen, of in een salade. De courgette kan je...
Doperwten zijn erg gezond. Ze bevatten vezels, vitamine C, Kalium, ijzer, B- vitamines en foliumzuur.
De flespompoen is een vaasachtige vrucht met een lange nek en een ronde basis. De redelijk zachte schil van de pompoen is beige tot geel van kleur en makkelijk te verwijderen....
De flespompoen is een vaasachtige vrucht met een lange nek en een ronde basis. De redelijk zachte schil van de pompoen is beige tot geel van kleur en makkelijk te verwijderen....
Biologisch uit Peru
De wortel wordt op dezelfde manier gebruikt als pastinaak, wortel en schorseneer. In Azië is het een veel gegeten groente en heet daar gobo. Het schoonmaken lijkt op dat van schorseneren:...
Toepassingen als smaakversterker in gerechten, soepen of sauzen.Vrij platte, hoekige, droge bollen met teentjes omhuld door een vlies. Er zijn vele rassen. De aanvoer van gedroogde bollen heeft het hele jaar...
De milde en kruidige smaak past in veel gerechten, bijvoorbeeld in je soep. Bak eens frietjes of een schijf in boter of olie. Daarnaast is gepureerde knolselderij erg lekker en past het goed bij rundvlees...
Het gele, geurige vlees heeft dan een zachte, zoetige en heerlijk aromatische smaak. Koolraap gaat goed samen met kaas en kaasgerechten, saucijzen, rookworst, ham en lamsvlees. Gegarandeerde houdbaarheid:10 dagen
Koolrabi heeft een pittige smaak en kan zowel rauw, gekookt, gesmoord, puree, gevuld als gefrituurd worden. Koolrabi is een smaakmaker met pit en heeft wat weg van radijs, maar dan iets zoeter....
Biologisch uit Peru
Een klassieker van de vergeten groenten, heerlijk te combineren in een stoofgerecht of stampotje met wortel en pastinaak. Ook rauw te eten in een salade met appel, dragon en peterselie. Bron...
Oesterzwammen zijn – evenals veel andere eetbare paddenstoelen – uitermate gezond.Oesterzwam worden omschreven als de vegetarische biefstuk. Na het bakken behoudt de zwam een stevige bite. Dat oesterzwammen ook heerlijk smaken...
Deze Oosterse groente heeft een frisse stengel en mooi blad. Veel variaties mogelijk in vele soorten gerechten, waarvan wokken de populairste is. Per stuk