Toon 1–50 van 73 resultaten

Price filter
    Filter by color
      Filter by size

        Aardappel Agria (BIO), 1 kg

        Agria, geweldig lekkere, kruimige aardappel met een gele vleeskleur. En erg goed geschikt als tafelaardappel, voor de stamppot of om mee te bakken; chips of friet bijvoorbeeld. Iets kruimig, middelgroot

        Aardappel Alouette (BIO), 1 kg

        Biologisch geteelde, vastkokende rode aardappel. Gegarandeerde houdbaarheid 14 dagen

        Aardappel Frieslander (BIO), 1 kg

        Een echt smakelijke, redelijk stevige en kruimige aardappel die je ook nog eens mooi kunt opbakken. Hij kookt prima, heeft een uitstekende smaak, is ook koud in salades erg lekker en...

        Aardappel Irene (BIO)

        De Irene aardappel is te herkennen aan zijn roodkleurige schil en ronde vorm. Daarnaast heeft dit aardappeltje ondiep liggende ogen en lichtgeel vruchtvlees. De aardappel behoort tot het late aardappelras en...

        Aardappel Twinner (BIO, nieuwe oogst), 1 kg

        Deze aardappel is ovaalrond, vrij vastkokend en vroeg oogstbaar, het knolvlees is lichtgeel, met een gladde schil zonder diepe ogen. Als gekookte aardappel een lekkernij en net niet te vast om er...

        Aardperen (BIO) 500 gr

        Ook bekend als Topinamboer en familie van de zonnebloem. De smaak van de knol is lichtelijk zoet, notig en heeft iets van een artisjok. De knol heeft een dunne schil en...

        Andijvie +/- 350gr

        Andijvie is een bladgroente die gekookt of rauw gegeten kan worden, apart of als stamppot. Het gele hart kan gebruikt worden in een salade.

        Bataat/ zoete aardappel (bio) +/- 350gram

        Ondanks dat de zoete bataat ook wel zoete aardappel genoemd wordt is dit tropisch knolgewas geen familie van de aardappel. De zoete bataat behoort tot de windefamilie. De zoete knol is...

        Bieten, chioggia (BIO) +/- 500 gram

        chioggia bieten - Prachtige historische Italiaanse variëteit: opmerkelijk zoete, ronde krootjes, die inwendig opvallend gekleurd zijn met witte en roze ringen. Rauw, dun gesneden, blijft de prachtige kleur behouden. De Chioggia heeft een...

        Bieten, gele (BIO) +/- 500 gram

        De gele biet heeft veel weg van de chioggia, beide hebben witte ringen en het zijn beide variëteiten van de rode biet. De schil van de gele biet is niet geel overigens,...

        Bieten, rode (BIO) +/- 500 gram

        De rode biet wordt als knol als groente gegeten, zowel rauw geraspt, gekookt als opgelegd. Rauw geraspt kan er een aardsmaak aanwezig zijn. Rode bieten zijn ook geschikt voor soepen. Gegarandeerde...

        Bleekselderij (1 stevige bos)

        Bleekselderij is gezond en vooral rauw erg lekker! Snijd de sappige stengels in stukjes en combineer met een geitenkaasje of stukje zalm: mmm! Kort roerbakken of in lange stengels in de...

        Bloemkool, per stuk (BIO)

        Of je nu bloemkool wilt roerbakken, frituren of juist rauw wilt verwerken, bloemkool met een sausje of een ovenschotel met bloemkool, er zijn talloze recepten te vinden.Om de voedingsstoffen optimaal te...

        Bosui (per bos)

        De bosui dankt zijn naam aan de manier waarop hij verkocht wordt: in bosjes. De bosui wordt ook wel lenteui, slaui, pijpajuin of stengelui genoemd. Bosui smaakt zacht en is rauw,...

        Broccoli (BIO) +/- 400 gram

        Broccoli is een heerlijke en heel erg gezonde groente waarmee je werkelijk alle kanten op kunt. Het woord broccoli is het meervoud van het Italiaanse woord 'broccolo', wat "de bloeiende top...

        Champignon, kastanje, per 100 gram (BIO)

        De kastanje champignon onderscheidt zich iets van zijn witte broertje. Zo bevat hij minder vocht, waardoor hij een vollere, nootachtige smaak heeft. Hij slinkt minder tijdens het koken en door zijn...

        Champignons Portabella plm 100 gram (BIO)

        Portabella champignons kunnen zowel rauw als gebakken, gekookt of gefrituurd gegeten worden. Gebakken kan de smaak worden versterkt door toevoeging van een kleine hoeveelheid tijm. Lekker in de soep of bij...

        Champignons, witte, per 100 gram (BIO)

        Deze witte paddenstoel heeft een milde en neutrale smaak en is in Nederland de meest gegeten paddenstoel. Maak de champignons droog schoon, omdat deze zich anders volzuigen met water. Gegarandeerde houdbaarheid:...

        Chinese kool (BIO)

        Chinese kool is een plant die behoort tot de kruisbloemenfamilie. Het is een snel groeiende kool, die afkomstig is uit Oost-Azië. De kool wordt in China, Japan, Noord en Zuid-Korea en...

        Courgette (BIO) +/- 250 gram

        Courgette heeft een frisse, neutrale smaak met stevig vruchtvlees. De courgette is een veelzijdige groente die onuitputtelijk veel combinaties kent: koken, stomen, (roer)bakken, frituren, grillen, of in een salade. De courgette kan je...

        Kliswortel +/- 250 gram

        De wortel wordt op dezelfde manier gebruikt als pastinaak, wortel en schorseneer. In Azië is het een veel gegeten groente en heet daar gobo. Het schoonmaken lijkt op dat van schorseneren:...

        Knoflook verse (BIO) +/- 50 gram

        Toepassingen als smaakversterker in gerechten, soepen of sauzen.Vrij platte, hoekige, droge bollen met teentjes omhuld door een vlies. Er zijn vele rassen. De aanvoer van gedroogde bollen heeft het hele jaar...

        Knolselderij

        De milde en kruidige smaak past in veel gerechten, bijvoorbeeld in je soep. Bak eens frietjes of een schijf in boter of olie. Daarnaast is gepureerde knolselderij erg lekker en past het goed bij rundvlees...

        Koolraap (BIO) +/- 800 gram

        Het gele, geurige vlees heeft dan een zachte, zoetige en heerlijk aromatische smaak. Koolraap gaat goed samen met kaas en kaasgerechten, saucijzen, rookworst, ham en lamsvlees. Gegarandeerde houdbaarheid:10 dagen

        Koolrabi, per stuk

        Koolrabi heeft een pittige smaak en kan zowel rauw, gekookt, gesmoord, puree, gevuld als gefrituurd worden. Koolrabi is een smaakmaker met pit en heeft wat weg van radijs, maar dan iets zoeter....

        Meiraap +/- 250 gram

        Een klassieker van de vergeten groenten, heerlijk te combineren in een stoofgerecht of stampotje met wortel en pastinaak. Ook rauw te eten in een salade met appel, dragon en peterselie. Bron...

        Paksoi (BIO)

        Deze Oosterse groente heeft een frisse stengel en mooi blad. Veel variaties mogelijk in vele soorten gerechten, waarvan wokken de populairste is. Per stuk

        Pastinaken (BIO) +/- 500 gram

        De pastinaak is inmiddels geen 'vergeten groenten' meer. Het is een heerlijke wortelgroente met een zoetige smaak en kan bereid worden als een aardappel. Gegarandeerde houdbaarheid: 10 dagen 500 g

        Pompoen groen klein (BIO) +/- 1000 g

        De groene pompoen heet eigenlijk Kabocha en is een Japanse pompoensoort. Van binnen oranje, van buiten matgroen. De kabocha smaakt extra zoet en een beetje naar tamme kastanje. Koken, stomen, sous-vide,...

        Pompoen oranje, +/- 1,5 kg (BIO)

        Biologisch. De pompoen is echt veelzijdig en combineert met veel verschillende smaken. Bovendien bevat deze oranje Halloween lampion veel goede stoffen; veel vezels, ijzer en diverse vitaminen. Gegarandeerde houdbaarheid: 30 dagen

        Pompoen oranje, +/- 1000 g (BIO)

        Biologisch. De pompoen is echt veelzijdig en combineert met veel verschillende smaken. Bovendien bevat deze oranje Halloween lampion veel goede stoffen; veel vezels, ijzer en diverse vitaminen. Gegarandeerde houdbaarheid: 30 dagen

        Prei +/- 500 gram (BIO)

        Prei wordt vaak gebruikt als smaakmaker, maar je kunt het ook prima als hoofdingrediënt gebruiken, het krijgt een heerlijk diepe zoete smaak na lang garen. plm 500 gram

        Rammenas (BIO) +/- 300 gram

        Familie van de radijs, maar subtieler van smaak. Net zoals wortelen, wittekool en raapsteel zijn blokjes rammenas heel geschikt voor al uw wokbereidingen. Rijk aan magnesium, kalium, calcium, vitamine C.Gegarandeerde houdbaarheid:14...

        Rettich, per stuk (BIO)

        Rettich wordt veel gebruikt in Aziatische gerechten, maar de kans is groot dat je er zelf niet al te vaak mee kookt. Want wat is die grote witte wortel en wat...

        Rode kool, groot (BIO) 900 gram

        Verwijder de buitenste bladeren, snijd de kool in vieren, haal de harde kern eruit en snijden maar. Bevat veel vezels en anti-oxidanten. Kook niet te lang om smaak, textuur en vitamines...

        Rucola +/- 50 gram

        Rucola is een groene plant die veel gebruikt wordt in sla, rauwkost en als topping bij pasta's. De smaak van rucola is kruidig en peperig en is rauw het lekkerst. Rucola...

        Savooiekool (BIO) per stuk

        savooiekool heeft frisse, groene en gebobbelde bladeren, is in vergelijking met andere koolsoorten een tamelijk losse kool. De kool heeft een sterk uitgesproken koolsmaak en is erg voedzaam en herbergt de...

        Schorseneer (BIO) +/- 250 gram

        De schorseneer is een lange wortel met een bruine schil. De smaak lijkt op dat van de asperge, maar wat aardser. Schorseneren zijn de moeite waard om te proberen, maar zijn...

        Shitake per 100 gram (BIO)

        De shiitake is een paddenstoel. Het is een eetbare paddenstoel die van nature voorkomt in China en Japan. De paddenstoel wordt veel gebruikt in de Chinese en Aziatische keuken. Shiitake groeit...