Toon all 10 resultaten

Price filter
    Filter by color
      Filter by size

        Witlof +/- 250 gram

        De lichtbittere smaak van Witlof laat zich goed combineren met kazen en varkensvlees zoals ham. Witlof kan zowel rauw, gekookt als gegrild worden gegeten en is erg lekker als basis voor salade en ook in...

        Spinazie (BIO) +/- 250 gram

        Spinazie is een groente uit veel seizoenen en erg gezond. Deze groente zorgt namelijk voor sterkere botten, een gezond hart en de de opbouw van spieren. De recepten zijn eindeloos te...

        Andijvie +/- 400gr

        Andijvie is een bladgroente die gekookt of rauw gegeten kan worden, apart of als stamppot. Het gele hart kan gebruikt worden in een salade.

        Rucola +/- 50 gram

        Rucola is een groene plant die veel gebruikt wordt in sla, rauwkost en als topping bij pasta's. De smaak van rucola is kruidig en peperig en is rauw het lekkerst. Rucola...

        Paksoi (BIO)

        Deze Oosterse groente heeft een frisse stengel en mooi blad. Veel variaties mogelijk in vele soorten gerechten, waarvan wokken de populairste is. Per stuk

        Veldsla, 100 gr

        Veldsla is een erg lekkere, malse bladgroente, kan zowel vers als gestoofd worden gegeten, die smaak heeft iets nootachtigs. Gegarandeerde houdbaarheid: 5 dagen

        Palmkool (BIO) per 250 gram

        Palmkool, bladgroente met meer uitgesproken smaak dan boerenkool. De vorm van de plant lijkt op een palm. Geschikt om te roerbakken of om chips van te maken.Gegarandeerde houdbaarheid: 7 dagen

        Wortelpeterselie (BIO) +/- 300 gram

        De wortel lijkt op een kleine uitvoering van de pastinaak. De smaak lijkt op pastinaak en knolselderij. De wortel is rijk aan caroteen, vitamine B2 en vitamine C . De wortels...