We sturen u een email om uw wachtwoord te resetten.
We hebben u een email gestuurd met een link.
Nog geen account?
Voor het bestellen dient u zich voor deze site te registreren. Daarmee heeft u toegang tot uw bestelstatus en geschiedenis. Vul de onderstaande velden in en je hebt binnen de kortste keren een nieuw account. We zullen u alleen om informatie vragen die nodig is om het aankoopproces sneller en gemakkelijker te maken.
Appel van Opa is ontstaan doordat oprichter Rogier Tan zich afvroeg hoe meer appels kunnen worden benut. Hij zag een boomgaard vol met appels, belde aan bij de eigenaar en vroeg: “Doet u iets met uw appels?” en tot zijn verbazing was het antwoord “Nee!” Rogier vroeg of hij wat met de appels mocht doen en dat mocht. Met een vriend plukte hij de appels en ging er mee naar een mobiele sappers. Zo is Appel van Opa in 2013 begonnen met het persen van appelsap en worden méér en méér appels benut.
De appels groeien op een natuurlijke manier. Met name in kleinere boomgaarden worden appels met de hand geplukt, geselecteerd en met slowjuice technologie geperst. Aan het sap wordt niets toegevoegd. Om het appelsap te kunnen bewaren, wordt het sap gepasteuriseerd en vacuüm verpakt in een 5 liter vacuüm zak met tapkraan. Sap van rijpe appels zorgt voor de intense smaak. En dat proef je! Niet alleen de smaak van het appelsap vindt Appel van Opa belangrijk. Ook gaan we zorgvuldig om met de rijkdommen van de Aarde. Dat zie je terug in de natuurlijke groeiwijze, de materialen die we zoveel mogelijk opnieuw gebruiken en de manier waarop we samenwerken. Door de waarde gelijkmatiger over de keten te verdelen zorgen we dat alle betrokken partijen blij worden van de samenwerking met Appel van Opa. In de praktijk betekent dat: een groter percentage van de waarde naar de appel teler. Wil je weten hoe wij dat doen? We vertellen het je graag.