Voor het bestellen dient u zich voor deze site te registreren. Daarmee heeft u toegang tot uw bestelstatus en geschiedenis. Vul de onderstaande velden in en je hebt binnen de kortste keren een nieuw account. We zullen u alleen om informatie vragen die nodig is om het aankoopproces sneller en gemakkelijker te maken.
Maak account aanZuurgraad: 0.4%Olijfsoort: Adramitiani en KoliviSmaak: zacht, grassig, artichok, amandel, pepertjeKleur: Helder goud. intens aromaSoil: kalksteen, bergachtig, veel zon Toepassing: salade, mezzes, soep, ovenmaaltijden, pesto’s, kip, vis Geleverd door d'Olijfmolen uit Velserbroek
Deze Wilde Weide graskaas van boer Freek van Leeuwen Boer is van biologische veehouderij. Gegarandeerde herkomst, biologische productie, rauwe melk en een uitmuntende smaak en aandacht voor landschap en natuur bij...
Bij OSCAR werken ze uitsluitend met (biologisch) meel, water, een huisgemaakte desem die ze dagelijks onderhouden en zeezout uit de Guérande. Verder niets: geen vetstoffen, geen broodverbeteraars, geen toevoegingen, geen kleurstoffen,...
Oma's Snoepsambal Oma's snoepsambal is een niet te hete sambal die als "dipper" gebruikt kan worden met kroepoek of bijvoorbeeld komkommer. Deze sambal kun je uiteraard ook eten bij een rijsttafel...
Bij OSCAR werken ze uitsluitend met (biologisch) meel, water, een huisgemaakte desem die ze dagelijks onderhouden en zeezout uit de Guérande. Verder niets: geen vetstoffen, geen broodverbeteraars, geen toevoegingen, geen kleurstoffen,...
Ketjap Semarang 250ml, Manis (zoet) Al sinds 1956 wordt Ketjap Semarang –verkrijgbaar in de smaken Manis en de zoutere variant Sedeng- op ambachtelijke wijze en volgens familierecept van Opa Bierhuys gemaakt...
Waar alles mee begon! Dit is ons aller-eerste bier. Inmiddels zijn we de tel kwijt geraakt wat betreft het aantal batches wat we gebrouwen hebben. De favoriet van velen, die door...
Al sinds 1956 wordt Ketjap Semarang –verkrijgbaar in de smaken Manis en de zoutere variant Sedeng- op ambachtelijke wijze en volgens familierecept van Opa Bierhuys gemaakt van biologische sojabonen, zonder toevoeging...
Ketjap Semarang 250ml, Sedeng (zouter) lekker voor wokken en marineren Al sinds 1956 wordt Ketjap Semarang –verkrijgbaar in de smaken Manis en de zoutere variant Sedeng- op ambachtelijke wijze en volgens...
HAZELNOOT Go hazelnuts! Met alleen van nature aanwezige suikers Biologisch UTZ gecertificeerd Glutenvrij Inhoud:200 gramIngrediënten: dadels*, hazelnoten* 28%, cacaopoeder*, zonnebloemolie*, cacaomassa*, zonnebloemlecithine*, zout.*van biologische oorsprongbevat mogelijk melkVoedingswaarden per 100g energie kJ 2333...
Oma's Snoepsambal (350 gram). Oma's snoepsambal is een niet te hete sambal die als "dipper" gebruikt kan worden met kroepoek of bijvoorbeeld komkommer. Deze sambal kun je uiteraard ook eten bij...