Toon 1–12 van 54 resultaten

Price filter
    Filter by color
      Filter by size

        Biologische Olijfolie Fles 750ml

        Zuurgraad: 0.4%Olijfsoort: Adramitiani en KoliviSmaak: zacht, grassig, artichok, amandel, pepertjeKleur: Helder goud. intens aromaSoil: kalksteen, bergachtig, veel zon Toepassing: salade, mezzes, soep, ovenmaaltijden, pesto’s, kip, vis Geleverd door d'Olijfmolen uit Velserbroek

        Biologische Belegen Wilde Weide boerenkaas

         Deze Wilde Weide graskaas van boer Freek van Leeuwen Boer is van biologische veehouderij. Gegarandeerde herkomst, biologische productie, rauwe melk en een uitmuntende smaak en aandacht voor landschap en natuur bij...

        Oscars Boule (diepvries)

        Bij OSCAR werken ze uitsluitend met (biologisch) meel, water, een huisgemaakte desem die ze dagelijks onderhouden en zeezout uit de Guérande. Verder niets: geen vetstoffen, geen broodverbeteraars, geen toevoegingen, geen kleurstoffen,...

        Oma's Snoepsambal (220 gram)

        Oma's Snoepsambal Oma's snoepsambal is een niet te hete sambal die als "dipper" gebruikt kan worden met kroepoek of bijvoorbeeld komkommer. Deze sambal kun je uiteraard ook eten bij een rijsttafel...

        Oscars Spelt (diepvries)

        Bij OSCAR werken ze uitsluitend met (biologisch) meel, water, een huisgemaakte desem die ze dagelijks onderhouden en zeezout uit de Guérande. Verder niets: geen vetstoffen, geen broodverbeteraars, geen toevoegingen, geen kleurstoffen,...

        Ketjap Semarang 250ml, Manis (zoet)

        Ketjap Semarang 250ml, Manis (zoet) Al sinds 1956 wordt Ketjap Semarang –verkrijgbaar in de smaken Manis en de zoutere variant Sedeng-  op ambachtelijke wijze en volgens familierecept van Opa Bierhuys gemaakt...

        Santpoorts Tripel

        Waar alles mee begon! Dit is ons aller-eerste bier. Inmiddels zijn we de tel kwijt geraakt wat betreft het aantal batches wat we gebrouwen hebben. De favoriet van velen, die door...

        Ketjap Semarang 750ml, Manis (zoet)

        Al sinds 1956 wordt Ketjap Semarang –verkrijgbaar in de smaken Manis en de zoutere variant Sedeng-  op ambachtelijke wijze en volgens familierecept van Opa Bierhuys gemaakt van biologische sojabonen, zonder toevoeging...

        Ketjap Semarang 250ml, Sedeng (zouter)

        Ketjap Semarang 250ml, Sedeng (zouter) lekker voor wokken en marineren Al sinds 1956 wordt Ketjap Semarang –verkrijgbaar in de smaken Manis en de zoutere variant Sedeng-  op ambachtelijke wijze en volgens...

        Biologische Hazelnoot Chocopasta (200gram)

        HAZELNOOT Go hazelnuts! Met alleen van nature aanwezige suikers Biologisch UTZ gecertificeerd Glutenvrij Inhoud:200 gramIngrediënten: dadels*, hazelnoten* 28%, cacaopoeder*, zonnebloemolie*, cacaomassa*, zonnebloemlecithine*, zout.*van biologische oorsprongbevat mogelijk melkVoedingswaarden per 100g energie kJ 2333...

        Oma's Snoepsambal (350 gram)

        Oma's Snoepsambal (350 gram). Oma's snoepsambal is een niet te hete sambal die als "dipper" gebruikt kan worden met kroepoek of bijvoorbeeld komkommer. Deze sambal kun je uiteraard ook eten bij...