Ketjap Semarang - Lisse

Ketjap Semarang is in 1956 ontstaan toen Opa Bierhuys bij het gemis van lekkere ketjap zelf deze sojasaus ging bereiden. Deze ketjap viel goed in de smaak bij de Indische gemeenschap rondom Den Haag en spoedig leverde hij in heel Nederland. Dit recept is al meer dan 50 jaar in de familie, wij als derde generatie willen dit graag voortzetten om ook later aan onze kinderen door te kunnen geven.

Ketjap Semarang staat voor homebrewn,ambachtelijke kwaliteit zonder toevoeging van conserveringsmiddelen,E-nummers,gluten en lactosevrij dus echt duurzaam. Onze ketjap maken wij van biologische sojabonen (Skal gecertificeerd) Op dit moment maken we 2 smaken Ketjap Manis (zoet) en Ketjap Sedeng (een iets zoutere variant vooral geschikt voor marineren).

Omdat wij veel vraag kregen naar verse sambals hebben drie soorten toegevoegd aan ons label te weten Oma’s Snoepsambal (volgens recept van onze oma, knoflooksambal en sambal ketjap.

 

 

Toon all 8 resultaten

Price filter
    Filter by color
      Filter by size

        Oma's Snoepsambal (220 gram)

        Oma's Snoepsambal Oma's snoepsambal is een niet te hete sambal die als "dipper" gebruikt kan worden met kroepoek of bijvoorbeeld komkommer. Deze sambal kun je uiteraard ook eten bij een rijsttafel...

        Ketjap Semarang 750ml, Manis (zoet)

        Al sinds 1956 wordt Ketjap Semarang –verkrijgbaar in de smaken Manis en de zoutere variant Sedeng-  op ambachtelijke wijze en volgens familierecept van Opa Bierhuys gemaakt van biologische sojabonen, zonder toevoeging...

        Oma's Snoepsambal (350 gram)

        Oma's Snoepsambal (350 gram). Oma's snoepsambal is een niet te hete sambal die als "dipper" gebruikt kan worden met kroepoek of bijvoorbeeld komkommer. Deze sambal kun je uiteraard ook eten bij...

        Ketjap Semarang 250ml, Manis (zoet)

        Ketjap Semarang 250ml, Manis (zoet) Al sinds 1956 wordt Ketjap Semarang –verkrijgbaar in de smaken Manis en de zoutere variant Sedeng-  op ambachtelijke wijze en volgens familierecept van Opa Bierhuys gemaakt...

        Knoflooksambal (220 gram)

        Knoflooksambal (220 gram) Heerlijk ambachtelijke bereide sambal met veel knoflook. Deze sambal is ook lekker in pastasauzen en in de jus. Lekker experimenteren dus. Wij vinden het lekker met komkommer of...

        Sambal Ketjap (220 gram)

        Sambal Ketjap (220 gram) Heerlijk ambachtelijke bereide sambal met veel ketjap manis. Deze sambal is ook lekker in pastasauzen en in de jus.Ook te gebruiken als marinade voor kip en vlees....

        Ketjap Semarang 750ml, Sedeng (zouter)

        Ketjap Semarang 750ml, Sedeng (zouter) lekker voor wokken en marineren Al sinds 1956 wordt Ketjap Semarang –verkrijgbaar in de smaken Manis en de zoutere variant Sedeng-  op ambachtelijke wijze en volgens...

        Sambal Badjak (220 gram)

        Sambal Badjak traditioneel gebakken sambal met uien knoflook en ketjap semarang. Allergenen: garnalen IN KOELKAST BEWAREN dan 12 maanden houdbaar De inhoud van een potje is 220 gram.